Contactadressen 

Regio Veluwe/Gelderland  en regio  Zuid-Holland zuid


Terug naar de startpagina


Waarom reserveren we liever niet via Facebook?


Reserveren via FB kan, maar dan zult u doorgestuurd worden (middels een chatbericht) naar de betreffende rattery die het dichtst bij u in de buurt zit.

Waarom doen we dat?  Omdat we op twee lokaties zitten en we het prettiger vinden om (voorafgaand aan een reservering) eerst  prive contact te hebben gehad met de juiste rattery die voor u van toepassing is.  Dan weten we wat u zoekt en u weet wat u van ons mag verwachten.   Als u gereserveerd hebt, dan hebt u de keus om zich op onze reserveringslijst te laten zetten of niet?   Deze werkwijze  geeft een sneller contact tussen u en ons.

Als er geen match is tussen uw wens en wat wij u kunnen bieden,  dan leidt deze manier van werken in ieder geval niet  tot een wachttijd waarin u verder had kunnen zoeken. Dit is in uw en ons belang. 

Tevens is dit eerste moment van 'even contact gehad hebben'  de basis waarop we elkaar bij een reservering zullen ontmoeten tijdens een kraambezoek twee tot drie weken na de geboorte van de rittens.


Hoe kan ik  bij de rattery van mijn keuze reserveren?
Een mailtje lezen we altijd wel door, maar er kan soms even tijd tussen zitten tussen het moment van verzenden en lezen.


Bellen of appen is mogelijk een snellere en effectievere manier van reserveren voor u en voor ons?

 Regio Zuid-Holland zuid
Rattery Reizele
06 - 423 64 02

reizele01@gmail.com
  Regio Veluwe/Gelderland  
 Noahs'  Ark
(naamswijziging
sinds mei 2021)
06 - 409 606 26 
ratteryrivka2000@gmail.com

Vanaf heden (29 juni) fokt Noah's Ark (voorlopig) nog maar twee nestjes per jaar. Onze vraag is of u liever niet op vrijdagavonden wilt bellen alstublieft, tenzij er een  dringende medische reden voor is? Op zondag bent u altijd welkom.


Voor hulpvragen omtrent ratten, maken we geen onderscheid tussen de ratten van een andere rattery, dierenwinkel of onze eigen ratten, al nemen we (als richtlijn bij terugname van dieren) in principe geen dieren van u aan als ze niet bij ons geboren zijn, tenzij er sprake is van een situatie is waarvan we denken dat het beter voor de dier(en) zelf is. Het belang van de dieren staat hierbij voorop.


Als u de ratten al een poosje hebt en er doet zich een situatie voor die niet fijn is, reageert u dan alstublieft. De ervaring leert dat dat soms net genoeg kan zijn om een positieve draai te geven aan de situatie waar uw ratten zich in bevinden en soms levensreddend kan zijn, omdat we u een eerste handreiking kunnen doen die bepalend is voor de vervolgstappen (al dan niet medisch). We zijn bereid met u mee te denken en ons in te zetten ten behoeve van uw rat(ten). Dat hebben we vaker gedaan en we doen dat belangeloos.De laatste update is van 29 juni  2021Copyright 2000 - 2021 by  RR &RNA